Integrace Stamped Reviews

Co integrace umí

Používáte Stamped reviews na recenze? Pak díky této integraci můžete své zákazníky odměnit za vložení recenze. Zákazníkům můžete připsat kredity podle úrovně hodnocení v recenzi. Párování na zákazníka probíhá přes e-mailovou adresu.

Instalace

Je to jednoduché. V nastavení přejděte do sekce Integrace. Pokud ještě nemáte přidanou funkci Integraci Stamped Reviews, přidejte ji. Potom si nastavte odměny podle počtu hvězdiček. A to od 0 do⭐⭐⭐⭐⭐ hvězdiček. Můžete tak dát stejný počet kreditů bez ohledu na hodnocení nebo můžete zákazníka ohodnotit tím více, čím větší hodnocení dal.

Nyní přejděte do webové konzole nástroje Stamped Reviews. Zde si přidejte nový webhook stiskem tlačítka Add Webhook. V detailu webhooku musíte nastavit pár věci:

  1. V Ellity v nastavení webhooku zkopírujte URL a vložte do pole Payload URL
  2. V Ellity v nastavení webhooku zkopírujte API klíč (secret) a vložte jej do pole Secret
  3. Zaškrtněte pole Is Active a vyberte event Reviews, ostatní ponechejte NEzaškrtnuté
  4. Uložte stiskem tlačítka Save

Nyní je Ellity spárován se Stamped a každá nová recenze bude poslána do Ellity, kde bude zákazníkovi připsán nastavený počet bodů.

Informace o recenzi zákazníka

V historii konta zákazníka uvidíte kolik dostal kreditů, jaké hodnocení recenze obsahuje a odkaz na recenzovaný produkt na e-shopu.

Odpovědělo to vaši otázku? Děkujeme za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k problému. Prosím zkuste to znovu později.