Pokladna Shoptet

Naše integrace do pokladny Shoptet Vám dovoluje plně využít věrnostní systém nejen na svém e-shopu, ale také v kamenné prodejně. Váš registrovaný zákazník při nákupu na prodejně nejen získá nové body za tento nákup, ale pokud už nějaké body ve svém kontě má, může je také uplatnit.


Panel Ellity v pokladně Shoptet

Jak to funguje?

Po vyhledání zákazníka na pokladně se zobrazí panel Ellity, kde je zobrazeno bodové konto zákazníka a pole pro zadání počtu bodů, pokud by chtěl uplatnit své body. Při uplatnění bodů je do nákupu automaticky vložen slevový kupón ve výši slevy, která je spočítána podle koeficientu čerpání. Vše je prováděno automaticky, není potřeba manuální úpravy bodového konta zákazníka. Zákazník zároveň získává body za nákup podle koeficientu nabíjení.

Po uplatnění bodů je vložen slevový kupón

Instalace

Budete potřebovat webový prohlížeč Google Chrome. Nemáte-li jej ve svém zařízení, prosím, nainstalujte si jej. Nyní si nainstalujte do Chromu náš doplněk Ellity: rozšíření pro pokladnu Shoptet.


Nastavení

Pro propojení pokladny s Ellity budete potřebovat API klíč, který získáte od naší podpory.

Otevřete nastavení kliknutím na ikonu rozšíření Ellity v sekci rozšíření prohlížeče. Do této sekce se dostane z panelu vedle pole pro zadání webové adresy v prohlížeči, jak je znázorněno na následujícím obrázku.

Kliknutím na Ellity rozšíření se otevře dialog s tlačítkem Nastavit rozšíření. Stiskněte jej a otevře se následující okno s nastavením. Vložte API klíč a stiskněte tlačítko Uložit. Pokud jste zadali správný API klíč, zobrazí se úspešná zpráva. Jinak opakujte vložení API klíče.

💥Nyní máte Ellity připraveno pro použití v pokladně Shoptet.

Podpora

Budete-li potřebovat pomoci s instalací a nastavením tohoto rozšíření, neváhejte se obrátit na naši podporu.

Odpovědělo to vaši otázku? Děkujeme za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k problému. Prosím zkuste to znovu později.