Integrace na míru

Přizpůsobené řešení vašich unikátních potřeb

V Ellity rozumíme, že každý podnik je jedinečný s vlastními specifickými potřebami. Proto jsme pro vás připravili službu Integrace na míru - klíčové řešení pro vaše specifické požadavky, které nemůžeme pokrýt standardními nabídkami.

Co získáte?

  • Personalizované řešení: Každý projekt začíná pečlivým sběrem a analýzou vašich požadavků. Na základě toho navrhneme řešení, které dokonale odpovídá potřebám vašeho podnikání.
  • Snadná integrace: S využitím služby Make propojíme vaše systémy s Ellity a dalšími službami, aby vše pracovalo jako dobře promazaný stroj. Nemusíte se o technické detaily starat, zařídíme vše za vás.
  • Transparentní cenová politika: Nabízíme jednoduchou a předvídatelnou cenovou strukturu, abyste měli jasno v nákladech spojených s vaší integrací.

Jaké jsou ceny?

  1. Cena integrace: Cena se odvíjí od náročnosti propojení.
  2. Provozní náklady: Tyto náklady hradíte přímo službě Make podle počtu volání. Začíná na 0,022,- Kč za volání a nabízí také bezplatný provoz, pokud se nepřekročí 1000 volání za měsíc.

Proč vybrat naši službu?

  • Ušetříte čas a peníze: Díky naší efektivní integraci ušetříte zdroje, které můžete věnovat rozvoji vašeho podnikání.
  • Míříme na výsledek: Zaměřujeme se na to, aby naše řešení splnilo vaše požadavky a přineslo vám hmatatelné výhody.
  • Bez starostí: O technickou stránku se postaráme my, abyste se vy mohli věnovat tomu, co děláte nejlépe - vašemu podnikání.

Pro více informací nebo pro zahájení projektu nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci a příležitost přizpůsobit naše řešení vašim potřebám.

Odpovědělo to vaši otázku? Děkujeme za zpětnou vazbu Při odesílání zpětné vazby došlo k problému. Prosím zkuste to znovu později.